Resim Alanındaki Başarılarımız...

Resim Alanındaki Başarılarımız...

Akyazı Belediyesinin düzenlediği Spor, Sanat, Sosyal, Kültür ve Bilim Şenliklerinin ödül töreni 2 Haziran 2015 tarihinde Akyazı Stadında gerçekleştirilmiştir.

 

Etkinlikler kapsamında Resim alanında düzenlenen “Doğanın Binbir Rengi” adlı Resim yarışması Liseler Kategorisinde okulumuz öğrencileri birincilik ve üçüncülük ödülleri almıştır.  

 

 

 

 

 

05.06.2015 1501

Akyazı Belediyesinin düzenlediği “Doğanın Binbir Rengi” adlı Resim yarışması Liseler Kategorisinde okulumuz 11/B Sınıfı öğrencisi Elifnur MERT Birinci olarak tablet bilgisayar kazanmış ve 9/B Sınıfı öğrencimiz Şevval ALDIRMAZ üçüncü olarak çeyrek altın kazanmıştır. Öğrencilerimize ödüllerini Akyazı Belediye Başkanımız Sn. Hasan AKCAN takdim etmiştir.

 

Akyazı Belediyesi tarafından 13 kategoride gerçekleşen etkinliklere yaklaşık 700 öğrenci katılmıştır. Akyazı stadında düzenlenen törende, yarışmalarda dereceye giren 150 öğrenciye, tablet bilgisayar, cep telefonu  ve çeyrek altın hediye edildi.

lçemizdeki kültürel, sportif ve sanatsal aktivitelere desteklerinden dolayı Akyazı Belediyesine teşekkür eder, ödül alan öğrencilerimizin de başarılarının devamını dileriz.