Akyazı Anadolu Lisesi

Belgegeçer :
WEB http://akyazianadolulisesi.meb.k12.tr
Adres : Konuralp mah. 2049 Sokak No58/1 Akyazı/SAKARYA
VİZYON : İstiyoruz ki; Çalışmalarımız bizden hizmet alanlar üzerinde coşku ve heyecan yaratsın onlara yeni ufuklar çizsin, beklentilerini geliştirsin. İstiyoruz ki; Yarattığımız değerler, ilçemizdeki eğitim düzeyini yükseltsin, il genelende en üst sıralara çıkartsın. İstiyoruz ki; Öğrencilerimiz arasından gelecekte her alanda ulusal ve uluslararası düzeyde başarı kazanmış insanlar çıksın İstiyoruz ki; Okulumuz fiziki mekan yönetim anlayışı ve imkanlar açısından çevreye açık,sosyal,kültürel ve sportif faaliyetlerin gerçekleştirildiği bir toplum merkezi olsun.
MİSYON : Bizler AKYAZI ANADOLU LİSESİ Müdürlüğü çalışanları olarak; • Çağdaş insan yetiştirmeyi amaçlayan çağdaş eğitim hizmetini; çağdaş,demokratik ve lâik çizgide yürütmek,fiziki yapı ve içerik yönünden kapasitesini geliştirmek,verimini arttırmak,muhataplarımızın eşit bir şekil de yararlanmasını sağlamak. • Gençlerimizi geleceğe en iyi şekilde ve üstünlüklerini herkese kanıtlayacak biçimde hazırlamak, onların; kişilikleri gelişmiş,üretken ve iyi bir yurttaş olarak yetişmeleri için gerekli bütün önlemleri almak. • Öğrencilerimizin, velilerimizin, öğretmenlerimizin ve personelimizin kısacası bütün okul toplumunun yasalarla çizilmiş özlük haklarını takip etmek, kullanabilmelerini ve geliştirebilmelerini sağlamak. • Bütün bu süreçleri, Milli Eğitimimizin Genel Amaçları ve ilkeleri doğrultusunda kamuya açık saydam bir şekilde uygulamak için varız.
BAŞARILAR :
Rehber Öğretmen : 1
Resim Sınıfı : 1
Müzik Sınıfı : 0
Misafirhane : 0
Kütüphane : 1
Hazırlık Sınıfı : 0
Konferans Salonu : 1
Spor Salonu : 1
Öğretim Şekli : Tam gün eğitim yapılmaktadır
Kantin: 1
Yemekhane : 1
Revir : 0
Saatler : 8:45-16:00
Bağlantı : ADSL (16 Mbit ve üzeri)
Yabancı Dil : İngilizce ve Almanca
Isınma : kalorifer ile ısınmaktadır
Pansiyon : Yok
Lojman : Sayısı:0
Servis :
Ulaşım : okulumuza ulaşım ilçe merkezinden yürüme mesafesi olarak 15 dakika sürmekte ve konuralp mahallesi bakan sokakta bulunmaktadır.şehiriçi dolmuşları kullananlar için yeni cami mevkisinden yürüme mesafesi 5 dakikadır.
Yerleşim Yeri : konuralp mah. 2049 sokak no: 58/1 Akyazı/sakarya
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Okulumuz ilçe merkezinde olup sakarya merkeze uzaklığı 23 km dir.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :