Akyazı Anadolu Lisesi


Vizyon: İstiyoruz ki; Çalışmalarımız bizden hizmet alanlar üzerinde coşku ve heyecan yaratsın onlara yeni ufuklar çizsin, beklentilerini geliştirsin. İstiyoruz ki; Yarattığımız değerler, ilçemizdeki eğitim düzeyini yükseltsin, il genelende en üst sıralara çıkartsın. İstiyoruz ki; Öğrencilerimiz arasından gelecekte her alanda ulusal ve uluslararası düzeyde başarı kazanmış insanlar çıksın İstiyoruz ki; Okulumuz fiziki mekan yönetim anlayışı ve imkanlar açısından çevreye açık,sosyal,kültürel ve sportif faaliyetlerin gerçekleştirildiği bir toplum merkezi olsun.

Misyon: Bizler AKYAZI ANADOLU LİSESİ Müdürlüğü çalışanları olarak; • Çağdaş insan yetiştirmeyi amaçlayan çağdaş eğitim hizmetini; çağdaş,demokratik ve lâik çizgide yürütmek,fiziki yapı ve içerik yönünden kapasitesini geliştirmek,verimini arttırmak,muhataplarımızın eşit bir şekil de yararlanmasını sağlamak. • Gençlerimizi geleceğe en iyi şekilde ve üstünlüklerini herkese kanıtlayacak biçimde hazırlamak, onların; kişilikleri gelişmiş,üretken ve iyi bir yurttaş olarak yetişmeleri için gerekli bütün önlemleri almak. • Öğrencilerimizin, velilerimizin, öğretmenlerimizin ve personelimizin kısacası bütün okul toplumunun yasalarla çizilmiş özlük haklarını takip etmek, kullanabilmelerini ve geliştirebilmelerini sağlamak. • Bütün bu süreçleri, Milli Eğitimimizin Genel Amaçları ve ilkeleri doğrultusunda kamuya açık saydam bir şekilde uygulamak için varız.

Başarılar:

Saatler: 8:45-16:00
Isınma: kalorifer ile ısınmaktadır
Bağlantı: ADSL
Yabancı Dil: İngilizce ve Almanca
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 0 264 418 36 60

Belgegeçer - (264) 418 3660

Eposta - Göndermek için tıklayınız

WEB - https://akyazianadolulisesi.meb.k12.tr

Adres - KONURALP MAH. 2056 SK. BLOK NO 40 AKYAZI / SAKARYA

Öğretmen :40
Öğrenci :565
Derslik :23
Kütüphane :1
Kütüphane Kitap Sayısı :5000
Öğretim Şekli :Tam gün eğitim yapılmaktadır

Yerleşim Yeri - konuralp mah. 2049 sokak no: 57/1 Akyazı/sakarya

Adres - KONURALP MAH. 2056 SK. BLOK NO 40 AKYAZI / SAKARYA

Ulaşım okulumuza ulaşım ilçe merkezinden yürüme mesafesi olarak 15 dakika sürmekte ve konuralp mahallesi bakan sokakta bulunmaktadır.şehiriçi dolmuşları kullananlar için yeni cami mevkisinden yürüme mesafesi 5 dakikadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz ilçe merkezinde olup sakarya merkeze uzaklığı 23 km dir.